25 Mart 2009 Çarşamba

soya sosu gibiside yoktur he şöyle bi çin mantısnın üstüne iyi nasıl güzel olur ki o öle.vinçle çıkıyorum evden sanırım ben yada yakın zmanda öyle çıkmaya başlıycam.sdfg

Bana bak kızım beni böyle safsatalarla oyalama taammı ..Yaprak dökümünü izliip bi yandan da kabak çekirdeğimi çitliyom. Zaten su boşa gitmesin die çay da yaptım onu da içiom.Beni uğraştırma tamammı heeee..mal soya soslu mantıymış salak ferhunde orda koca bi aileyi darma duman etti beeğ. utan haline şükret beterin beteri var.leyla da az orospu diil yalnız gene yattı adamla gördünmü kaşarı.

ya yaprak dökümüne koyim ulan o ne be.sen evde çok kaldın tabi güne falan da başla lan valla ahuudh.herkez tiyatroya giitti biz evde kaldık iyi mi?kötü mü? bilemedim.yaşar ne yaşar ne yaşamaz?sıkıldım ben modumda da diilm ya.kapat telefonu kapat.anselle gırater kırmızı başlıklı kızın başlığını alıp cadı ya verirse sonra pamık prenses çobanla yatıp 3 çocuk peydahlarsa ve hemen akabinde ve detayın da yedi cücülerin yedisi birden yedi cihanda yedi ateş yakıp yedi gün aç kalsa tom ve jeri de hani bana hani bana demiş nolur?

Öncelikle senin azına zıçarım. layn ibne her hafta pür dikkat deli gibi ben mi izliom,Bu arada senin bu inanılmaz pornografik masalına tiksinç bi gözle bakıp yine aynı tiksinç kulakla dinliom. ama fark etmez nasılsa benim kalp gözüm açık hahahaa..nese kapalım bu bahsi daha ferhunde oğuz piçiyle leyla fahişesini başcak yarın da aşk-ı memnu var.ama bu aramızda kalsın bizi çok karizmatik sanıyolar bu modlarımızı kimse bilmesin.

evel zaman içinde kalbur saman içinde develer telllaal iken pireler berber iken......şu masalın başlangıcına bak ya.bu masal başlangıcıyla büyüyen çoçuktan sen bi şey bekleme hayal dünyasını bi kere de yık.pireden berber oldgunu hayal edicek falan uuff tamam.peki çocuk olmuş mu?sen çocuğu yapmamışsın ki. (konuyla hiç ilgilenmden yazılmış cevaptır.)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder